Pyzy ziemniaczane

SKŁADNIKI: woda, grysik ziemniaczany 13,7 %, płatki ziemniaczane 13,7 %, skrobia ziemniaczana 13,7 %, ziemniaki 0,7 %, sól, mąka pszenna.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA: Zamrożoną zawartość opakowania wrzucić do 2-3 litrów wrzącej osolonej wody, zamieszać. Od momentu wypłynięcia pyz gotować na wolnym ogniu około 6-7 minut.
Pyzy można podawać polane tłuszczem ze skwarkami i z lekko podsmażoną cebulką.

Nasze lody

Przeglądaj wszystkie dostępne produkty firmy Nordis. Każdy produkt ma przypisaną sobie kategorię i podkategorię. Poruszaj się strzałkami w prawo.

Pyzy ziemniaczane
Pyzy z mięsem

Nasze lody

Przeglądaj wszystkie dostępne produkty firmy Nordis. Każdy produkt ma przypisaną sobie kategorię i podkategorię. Poruszaj się strzałkami w prawo.

Pyzy ziemniaczane

SKŁADNIKI: woda, grysik ziemniaczany 13,7 %, płatki ziemniaczane 13,7 %, skrobia ziemniaczana 13,7 %, ziemniaki 0,7 %, sól, mąka pszenna.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA: Zamrożoną zawartość opakowania wrzucić do 2-3 litrów wrzącej osolonej wody, zamieszać. Od momentu wypłynięcia pyz gotować na wolnym ogniu około 6-7 minut.
Pyzy można podawać polane tłuszczem ze skwarkami i z lekko podsmażoną cebulką.

Nasze lody

Przeglądaj wszystkie dostępne produkty firmy Nordis. Każdy produkt ma przypisaną sobie kategorię i podkategorię. Poruszaj się strzałkami w prawo.

Pyzy z mięsem
Pyzy z mięsem

Nasze lody

Przeglądaj wszystkie dostępne produkty firmy Nordis. Każdy produkt ma przypisaną sobie kategorię i podkategorię. Poruszaj się strzałkami w prawo.

Pyzy z mięsem

SKŁADNIKI: woda, skrobia ziemniaczana 15,6 %, grysik ziemniaczany 10,4 %,płatki ziemniaczane 10,4 %, mięso wieprzowe 9,8 %, cebula, białko sojowe, bułka tarta (mąka pszenna, drożdże, sól), warzywa (pietruszka, marchew), sól, mięso wołowe 0,4 %, ziemniaki 0,4 %, tłuszcz wieprzowy, błonnik pszenny bezglutenowy, przyprawy, mąka pszenna.
Produkt może zawierać seler.
Zawartość nadzienia nie mniej niż 18 %.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA: Zamrożoną zawartość opakowania wrzucić do 3-4 litrów wrzącej osolonej wody, zamieszać. Od momentu wypłynięcia pyz gotować na wolnym ogniu około 6-8 minut.
Pyzy można podawać polane tłuszczem ze skwarkami i z lekko podsmażoną cebulką.

Nasze lody

Przeglądaj wszystkie dostępne produkty firmy Nordis. Każdy produkt ma przypisaną sobie kategorię i podkategorię. Poruszaj się strzałkami w prawo.

Pyzy z mięsem
Pyzy z mięsem

Nasze lody

Przeglądaj wszystkie dostępne produkty firmy Nordis. Każdy produkt ma przypisaną sobie kategorię i podkategorię. Poruszaj się strzałkami w prawo.

Pyzy z mięsem

SKŁADNIKI: woda, skrobia ziemniaczana 14,5 %, mięso wieprzowe 10 %, grysik ziemniaczany 9,7 %, płatki ziemniaczane 9,7 %, białko sojowe, cebula, warzywa (pietruszka, marchew), bułka tarta (mąka pszenna, drożdże, sól), sól, mięso wołowe 0,6 %, ziemniaki 0,4 %, tłuszcz wieprzowy, błonnik pszenny bezglutenowy, przyprawy, ekstrakt drożdżowy, mąka pszenna.
Produkt może zawierać seler.
Zawartość nadzienia nie mniej niż 20 %.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA: Zamrożoną zawartość opakowania wrzucić do 3-4 litrów wrzącej osolonej wody, zamieszać. Od momentu wypłynięcia pyz gotować na wolnym ogniu około 6-8 minut.
Pyzy można podawać polane tłuszczem ze skwarkami i z lekko podsmażoną cebulką.

Nasze lody

Przeglądaj wszystkie dostępne produkty firmy Nordis. Każdy produkt ma przypisaną sobie kategorię i podkategorię. Poruszaj się strzałkami w prawo.

Pyzy z mięsem
CATERING
Pyzy

Nasze lody

Przeglądaj wszystkie dostępne produkty firmy Nordis. Każdy produkt ma przypisaną sobie kategorię i podkategorię. Poruszaj się strzałkami w prawo.

Pyzy z mięsem

SKŁADNIKI: woda, skrobia ziemniaczana 14,5 %, mięso wieprzowe 10 %, grysik ziemniaczany 9,7 %, płatki ziemniaczane 9,7 %, białko sojowe, cebula, warzywa (pietruszka, marchew), bułka tarta (mąka pszenna, drożdże, sól), sól, mięso wołowe 0,6 %, ziemniaki 0,4 %, tłuszcz wieprzowy, błonnik pszenny bezglutenowy, przyprawy, ekstrakt drożdżowy, mąka pszenna.
Produkt może zawierać seler.
Zawartość nadzienia nie mniej niż 20 %.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA: Zamrożoną zawartość opakowania wrzucić do 2-3 litrów wrzącej osolonej wody, zamieszać. Od momentu wypłynięcia pyz gotować na wolnym ogniu około 6-8 minut.
Pyzy można podawać polane tłuszczem ze skwarkami i z lekko podsmażoną cebulką.

Nasze lody

Przeglądaj wszystkie dostępne produkty firmy Nordis. Każdy produkt ma przypisaną sobie kategorię i podkategorię. Poruszaj się strzałkami w prawo.

CATERING
Pyzy
Kluski śląskie

Nasze lody

Przeglądaj wszystkie dostępne produkty firmy Nordis. Każdy produkt ma przypisaną sobie kategorię i podkategorię. Poruszaj się strzałkami w prawo.

CATERING
Pyzy

SKŁADNIKI: woda, skrobia ziemniaczana 15,6 %, grysik ziemniaczany 10,4 %,płatki ziemniaczane 10,4 %, mięso wieprzowe 9,8 %, cebula, białko sojowe, bułka tarta (mąka pszenna, drożdże, sól), warzywa (pietruszka, marchew), sól, mięso wołowe 0,4 %, ziemniaki 0,4 %, tłuszcz wieprzowy, błonnik pszenny bezglutenowy, przyprawy, mąka pszenna.
Produkt może zawierać seler.
Zawartość nadzienia nie mniej niż 18 %.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA: Zamrożoną porcję 500 g produktu wrzucić do 2-3 litrów wrzącej osolonej wody, zamieszać. Od momentu wypłynięcia pyz gotować na wolnym ogniu około 6-8 minut.

Nasze lody

Przeglądaj wszystkie dostępne produkty firmy Nordis. Każdy produkt ma przypisaną sobie kategorię i podkategorię. Poruszaj się strzałkami w prawo.

Kluski z mięsem
Kluski śląskie

Nasze lody

Przeglądaj wszystkie dostępne produkty firmy Nordis. Każdy produkt ma przypisaną sobie kategorię i podkategorię. Poruszaj się strzałkami w prawo.

@lodyNordis

do góry