
ZUPA
Warzywna z kluseczkami KIDS450 g
Składniki: kluseczki, marchew, kalarepa, brokuł, kalafior, groch zielony, seler.

ZUPA
Ogórkowa450 g
Składniki: ogórki kiszone, ziemniak, marchew, pietruszka, seler, por.

ZUPA
Fasolowa z boczkiem450 g
Składniki: fasola biała, ziemniak, marchew, pietruszka, seler, por, boczek wędzony.

ZUPA
Pieczarkowa450 g
Składniki: pieczarki, ziemniak, marchew, pietruszka, por, seler, brokuł.

MARCHEW
MINI450 g

TRUSKAWKA450 g

ZUPA
Brokułowa450 g
Składniki: różyczki brokułów 50 %, marchew 25 %, pietruszka 10 %, seler 10 %, cebula 5%. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA: Do wrzącego

ZUPA
Grzybowa450 g
Składniki: warzywa 70 % ( ziemniaki 40 %, marchew, pietruszka, seler, cebula w różnych proporcjach ), podgrzybki 30 % SPOSÓB

ZUPA
Barszcz ukraiński450 g
Składniki: buraki ćwikłowe 46 %, pomidory 20 %, marchew 8 %, fasola szparagowa 8 %, kapusta biała 8 %, pory

ZUPA
Jarzynowa450 g
Składniki: marchew mini, brokuł, kalafior, fasola szparagowa zielona, fasola szparagowa żółta, groszek cukrowy, seler, pietruszka, por.

ZUPA
Wiosenna450 g
Składniki: marchew 20 %, różyczki kalafiora 15 %, kapusta brukselska 15 %, fasola szparagowa 10 %, groch zielony 10 %,

KALAFIOR450 g
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA: Różyczki kalafiora bez rozmrażania ugotować w osolonej wodzie. Podawać polane tłuszczem z przyrumienioną tartą bułką lub sosem.

FASOLA SZPARAGOWA
Zielona cięta450 g
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA: Fasolkę bez rozmrażania ugotować w małej ilości osolonej wody, odcedzić, polać roztopionym masłem lub podawać z innymi dodatkami według uznania.

MARCHEW
KOSTKA450 g

SZPINAK
ROZDROBNIONY450 g

WARZYWA NA PATELNIĘ
Premium450 g
Składniki: marchew paski 35%, fasola szparagowa zielona, pieczarki plastry, fasola gotowana, kukurydza ziarno, cebula kostka, papryka paski, pietruszka paski, seler

WARZYWA NA PATELNIĘ
Po wiejsku450 g
Składniki: ziemniaki podsmażone 20 %, brokuły 15 %, fasola szparagowa 15 %, marchew 15 %, papryka 15 %, cebula 10

BROKUŁY450 g
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA: Różyczki brokułów bez rozmrażania ugotować w osolonej wodzie. Podawać polane tłuszczem lub sosem.

WARZYWA NA PATELNIĘ
Azjatyckie450 g
Składniki: kapusta biała, papryka, grzyby chińskie, marchew, fasola szparagowa, kukurydza ziarno, seler, pory, cebula SPOSÓB PRZYGOTOWANIA: Warzywa bez rozmrażania smażyć

WARZYWA NA PATELNIĘ
Wykwintne450 g
Składniki: warzywa 65% (w różnych proporcjach): marchew, fasola szparagowa, pieczarki, papryka, pietruszka, cebula, kukurydza ziarno, pory; ryż gotowany 35% (

WŁOSZCZYZNA
Krojona w paski450 g
Składniki: marchew 45 %, pietruszka 20 %, seler 20 %, pory 15 %. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA: Warzywa bez rozmrażania ugotować w wodzie

MIESZANKA
CHIŃSKA450 g
Składniki: kiełki soi, marchew, papryka, grzyby chińskie, pory, cebula, pędy bambusa. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA: Warzywa bez rozmrażania smażyć na rozgrzanym tłuszczu

KRÓLEWSKI
BUKIET WARZYW450 g
Składniki: marchew plastry 35 %, różyczki brokułów 33 %, różyczki kalafiora 32 %. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA: Warzywa bez rozmrażania ugotować w małej

MARCHEW
Z GROSZKIEM450 g
Składniki: marchew kostka 70 %, groch zielony 30 % SPOSÓB PRZYGOTOWANIA: Warzywa bez rozmrażania ugotować w małej ilości osolonej wody, z dodatkiem

MIESZANKA
KOMPOTOWA450 g
Składniki: Śliwki z pestkami 40 %, wiśnie z pestkami 20 %, porzeczki czarne 20 %, truskawki 20 %. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:

ZUPA
Kalafiorowa z ziemniakami i koperkiem450 g
Składniki: kalafior, ziemniak, marchew, pietruszka, koperek.
Nasze nowości na rok 2022

Poznaj nasz zespół
Misją działalności „Nordis” Chłodnie Polskie Sp. z o.o. jest produkcja lodów, wyrobów kulinarnych, świadczenie usług chłodniczych oraz dystrybucja mrożonej żywności zgodnie z wymaganiami i upodobaniami naszych Klientów.
Szukasz pracy? Kliknij w link poniżej aby przejrzeć wszystkie dostępne oferty.
Dołącz do nas