PALUSZKI
RYBNE

Składniki: filety z ryb białych: mintaj, morszczuk (61%), panier sypki (mąka pszenna, woda, przyprawy: papryka, kurkuma; sól, drożdże), olej roślinny, woda, mąka pszenna, skrobia ziemniaczana, grysik ryżowy, sól.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
Sposób przygotowania w piekarniku: Rozgrzać piekarnik do temperatury 230°C, piec paluszki 10-12 minut.
Sposób przygotowania we  frytkownicy: Rozgrzać olej do temperatury 180°C. Smażyć paluszki w rozgrzanym tłuszczu 3-5 min.
Sposób przygotowania na  patelni: Rozgrzać  tłuszcz. Smażyć paluszki na średnim ogniu przez 5-8 minut, kilkakrotnie przewracając.

Sklep online

Nasze lody

Przeglądaj wszystkie dostępne produkty firmy Nordis. Każdy produkt ma przypisaną sobie kategorię i podkategorię. Poruszaj się strzałkami w prawo.

PIEROGI
z serem
PIEROGI
ruskie

Nasze lody

Przeglądaj wszystkie dostępne produkty firmy Nordis. Każdy produkt ma przypisaną sobie kategorię i podkategorię. Poruszaj się strzałkami w prawo.

Sklep online

@lodyNordis

do góry