KLUSKI
śląskie

Składniki: woda, płatki ziemniaczane 21%, skrobia ziemniaczana 18,6%, ziemniaki 10,6%, sól, mąka pszenna.

Sposób przygotowania: Zamrożoną zawartość opakowania wrzucić do 3-4 litrów wrzącej osolonej wody, zamieszać. Od momentu wypłynięcia klusek gotować na wolnym ogniu około 3-4 minuty. Kluski można podawać polane sosem lub tłuszczem z lekko podsmażoną cebulką.

Nasze lody

Przeglądaj wszystkie dostępne produkty firmy Nordis. Każdy produkt ma przypisaną sobie kategorię i podkategorię. Poruszaj się strzałkami w prawo.

CATERING
Kluski, Knedle, Kopytka
KNEDLE
z truskawkami

Nasze lody

Przeglądaj wszystkie dostępne produkty firmy Nordis. Każdy produkt ma przypisaną sobie kategorię i podkategorię. Poruszaj się strzałkami w prawo.

Nasze lody

Przeglądaj wszystkie dostępne produkty firmy Nordis. Każdy produkt ma przypisaną sobie kategorię i podkategorię. Poruszaj się strzałkami w prawo.

KNEDLE
z truskawkami
CATERING
Kluski, Knedle, Kopytka

Nasze lody

Przeglądaj wszystkie dostępne produkty firmy Nordis. Każdy produkt ma przypisaną sobie kategorię i podkategorię. Poruszaj się strzałkami w prawo.

@lodyNordis

do góry