Pierogi z kapustą i grzybami 450 g

SKŁADNIKI: mąka pszenna, kapusta kwaszona 29 % (kapusta biała, sól), woda, cebula, olej rzepakowy, płatki ziemniaczane, pieczarki 1,2 %, sól, grzyby suszone 0,4 % (podgrzybki brunatne, pieczarki), cukier, błonnik pszenny bezglutenowy, aromat, pieprz czarny.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA: Zamrożoną zawartość opakowania wrzucić stopniowo do 3-4 litrów wrzącej osolonej wody, zamieszać. Od momentu wypłynięcia pierogów gotować na wolnym ogniu około 10-12 minut.
Pierogi można podawać polane tłuszczem ze zrumienioną cebulką lub z czerwonym barszczem.

Nasze lody

Przeglądaj wszystkie dostępne produkty firmy Nordis. Każdy produkt ma przypisaną sobie kategorię i podkategorię. Poruszaj się strzałkami w prawo.

Nasze lody

Przeglądaj wszystkie dostępne produkty firmy Nordis. Każdy produkt ma przypisaną sobie kategorię i podkategorię. Poruszaj się strzałkami w prawo.

@lodyNordis

do góry